Blokkfløyte på Ullaland skule 1969

Eller nærare bestemt på hybelen til lærerinda.

På facbook skriv Anne Britt  dette:

35. Hybelbesøk

Nabobarna kom gjerne en tur på besøk på hybelen min med en gang etter skoletid. Jeg var trøtt etter arbeidsdagen, men de ville ha kontakt, og jeg hadde ikke vett på å sette grenser.

En gang arrangerte jeg selskap på hybelen. Jentene fra 3. og 4. klasse skulle øve blokkfløyte, og etterpå skulle vi kose oss.
De yngste Fimlands – jentene var også med. Guttene hadde veldig lyst til å komme, så vi måtte invitere dem til et senere tidspunkt. Ellers ble de lei seg, det hadde de forklart meg! Jeg hadde servering av is ute på trappa, og så hadde jeg startet for sent med geleen som ikke rakk å stivne. (Husker ikke hva vi gjorde med den?) Vi lekte forskjellig leker ute. Og alle ungene koset seg, og ingen ville gå igjen. Jeg fikk tilbakemelding fra foreldrene om at de satte pris på dette tiltaket. 

Så glemmer jeg aldri den dagen jeg hadde bursdag. Ungene hadde fått greie på datoen. Jeg hadde vel nevnt det en gang. For da jeg kikket ut av vinduet mitt, stod lille Ingunn der med ei lita veske i handa. Hun bare stod og stod, og det var helt tilfeldig at jeg oppdaget henne. Hun kom med en gave, en liten grønn vase med blomst på som hun hadde kjøpt på Bua. Vi to drakk saft og spiste småkaker. Hun sa ingen ting men var veldig fornøyd over å være på besøk hos meg. Jeg tror aldri jeg kommer til å glemme synet av denne snille ungen.

År: 1968-70, Fotograf og eiger: Anne Britt Stapelfeldt,  *anst134

Gutane var og på besøk..
anst_136_prv1

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.