Årsmøte i Naustdal Sogelag er halden

Årsmøte er over og Olav Birkeland fortset som leiar eit år til. Skriftstyret vart utvida til 5 medlemar og to av dei skulle være frå styret i sogelaget. Lengst inn i bilete sit Britt Kringlen og Olav Birkeland. Britt er tilgjengeleg på biblioteket i Naustdal. Om du har stoff til neste sogeskrift kan du levere det der. Biblioteket er open Tysdag, Torsdag og Laurdag. Torsdag er det open på kveldstid .

– Det nye styret –
– Årsmelding 2014 –

Bilete frå Årsmøte 2014, Onsdag 25 Februar kl 20.00, Kyrkjelydshuset, kafeen

sogearsmote14

This entry was posted in Årsmøter og referat. Bookmark the permalink.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.